Vælg en side

0104DW Daniel Wellington Glasgow Herreur

DKK 1.199,00

Her har du et herreur, som vil sikre din stil mange år frem. Daniel Wellington er nemlig kendt fore deres specielle og nytænkende design, som med garanti vil give dig en skudsikker stil, og alligevel kan det anskaffes for billige penge. … læs mere her

Køb

Varenummer: 7350068240041 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af 0104DW Daniel Wellington Glasgow Herreur her:
0104DW Daniel Wellington Glasgow Herreur

Mange leder efter den billigste 0104DW Daniel Wellington Glasgow Herreur på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på 0104DW Daniel Wellington Glasgow Herreur her: billigste 0104DW Daniel Wellington Glasgow Herreur

Produktfakta

  • Varenavn: 0104DW Daniel Wellington Glasgow Herreur
  • Pris: DKK 1199.00
  • Gratis fragt: Ja
  • Urmærke: Daniel Wellington
  • Kategori: Herreure
  • Returret: 90 dage
  • Beskrivelse: Her har du et herreur, som vil sikre din stil mange år frem. Daniel Wellington er nemlig kendt fore deres specielle og nytænkende design, som med garanti vil give dig en skudsikker stil, og alligevel kan det anskaffes for billige penge.

Ure til alt

Du kan få et ur til stort set alt, hvad du skal bruge det til. Om det er til svømning, dykning, trekking, til fint brug hvor dresscode er galla og til alm. hverdagsbrug, hvor dit ure skal kunne tåle at blive brugt. I den prismæssigt mere fornuftige del af urmarkedet, finder vi typisk quartsure, der drives af batteri – nogle lades op med din arms bevægelser gennem dagen og andre skal have skiftet batteri, når uret løber tør for strøm. Quartsure har den fordel, at de er mere præcise og ikke kræver service som mekaniske ure kan gøre. Til almindeligt brug, for os almindelige mennesker, så er et quartzur det bedste valg – både når man kigger på prisen og på præcisionen.

Køb 0104DW Daniel Wellington Glasgow Herreur fra Daniel Wellington til kun kr. 1199.00 i dag, så leveres det direkte til din adresse. Husk du får gratis fragt, når du køber 0104DW Daniel Wellington Glasgow Herreur.

Dykkerure

Et dykkerur kan være alt fra et almindeligt ur, der kan tåle at komme ned på 30-40 meters dybde og har en drejelig krans, så man hurtigt kan sætte “toppen” af kransen ud for minutviseren – så kan man altid følge med i, hvor lang tid der er gået, siden man flyttede på kransen og dermed hvor lang tid dykket har varet. Nogle dykkerure har flere avancerede funktioner, hvor du både kan se dybden, temperaturen på vandet og hvor lang tid, du kan være på den givne dybde, uden du skal lave ekstra sikkerhedsstop på vej op fra dit dyk. Hvis dykkeruret ikke har en gummirem, men i stedet lænke, så vil der ofte være en mulighed for hurtigt at få lidt ekstra længde på urlænken, så der er plads til en våddragt under urlænken.

Radiostyrede ure

Ja, den er god nok – du kan få et radiostyret ur. Det er dog ikke som med en radiostyret bil, men det er derimod tiden der automatisk indstilles på uret. Der udsendes et signal fra høje tårne rundt om i verden, og det kan uret opfange og justere sig selv, så det altid passer. Her i Danmark er det et højt tårn i Tyskland, som leverer signalet, der får vores ure til at stille sig selv korrekt.

0104DW Daniel Wellington Glasgow Herreur kan du få sendt direkte til dig. Det koster kun kr. 1199.00, og du får gratis fragt, når du bestiller.

Piloture

I gamle dag skulle piloterne have armbåndsure med store og tydelige urskiver, da flyverne rystede så meget, det kunne være svært at aflæse tiden på et lille armbåndsur. Derfor har de traditionelle piloture store urskiver og er lette af aflæse. På samme måde som med dykkerure, kan nogle piloture have flere avancerede funktioner – nogle af dem kan du bruge til at beregne distance, hastighed og brændstofforbrug. Det er nok ikke noget, du komme til at bruge i din hverdag, men mange er forståeligt nok fascinerede af piloturene – både med baggrund i deres design mens også i særdeleshed piloturenes historie.