Vælg en side

Adidas Woman Fresh Escape Set

DKK 170,00

Adidas Woman Fresh Escape Set fra Adidas … læs mere her

Køb

Varenummer: 3607345426174 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Adidas Woman Fresh Escape Set her:
Adidas Woman Fresh Escape Set

Mange leder efter den billigste Adidas Woman Fresh Escape Set på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Adidas Woman Fresh Escape Set her: billigste Adidas Woman Fresh Escape Set

Varefakta

  • Varenavn: Adidas Woman Fresh Escape Set
  • Pris: DKK 170.00
  • Mærke: Adidas
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 399

Køb Adidas Woman Fresh Escape Set fra Adidas til kun kr. 170.00 i dag, så sendes den direkte til din adresse.

Ansigtspleje

Hver dag udsættes vores ansigt for vind og vejr – og også for de partikler, der er i luften, som kommer fra forurening via bla. skorstene og biludstødninger. For at modvirke de ydre påvirkninger, kan du pleje dit ansigt med forskellige produkter, der plejer din ansigtshud. De produkter kan groft opdeles i forskellige kategorier som ansigtsmasker, dagcreme, natcreme, anti-age, serum, øjenpleje og læbepleje. Med disse produkter er du godt dækket ind i forhold til at holde dit ansigt sundt og velplejet.

Kropspleje

På samme måde som med ansigtet skal kroppen også plejes med forskellige produkter. Du kan forkæle din hud med håndpleje, olie, bodylotion og bodyscrub. Ud over at give dig en god følelse, så er produkterne også med til at give dig en bedre glød og udstråling og samtidig udsætter du tegn på aldring, når du plejer din hud og din krop.

Solpleje

Hver dag udsætter du din hud for UV-stråler – også selvom solen ikke skinner. Den største grund til at beskytte huden mod UV-stråler er, at det mindsker risikoen for hudkræft. De gode følgevirkninger er, at du undgår at blive solskoldet, den brune farve fra solen bliver mere jævn og du får ikke så mange pigmentforandringer, som hvis du ikke beskyttede huden mod UV-stråler.

Renseprodukter

En god vane for dig selv, er hvis du hver morgen og aften renser din hud. Så fungerer dine hudpleje produkter meget bedre og du får fjernet de døde hudceller. Du behøver ikke bruge en scrub hver dag, men en gang eller to om ugen er helt fint.

Produkter uden parabener

Der er og har været stor debat omkring hvor skadelige parabener er, og da der er forskellige slags parabener, er sagen ikke helt så enkel, som den ved første øjekast lyder til at være. Parabener bliver ofte brugt i cremer, shampoo og make-up som konserveringsmiddel. Vil du være på den helt sikre side og helt undgå parabener kan du købe produkter helt uden parabener.