Vælg en side

AW1523-01E Citizen Eco-Drive Herreur

DKK 1.649,00

Uret fra Citizen er elegant og i farverne guld og sort. Uret har en sort urskive og har visere og tal i kontrastfarver, så det er let at se hvad klokken er. Uret kommer med en sort rem og er både robust og elegant. … læs mere her

Varenummer (SKU): 4974374256669 Varekategorier: , Tag:

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af AW1523-01E Citizen Eco-Drive Herreur her:
AW1523-01E Citizen Eco-Drive Herreur

Mange leder efter den billigste AW1523-01E Citizen Eco-Drive Herreur på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på AW1523-01E Citizen Eco-Drive Herreur her: billigste AW1523-01E Citizen Eco-Drive Herreur

Produktfakta

  • Varenavn: AW1523-01E Citizen Eco-Drive Herreur
  • Pris: DKK 1649.00
  • Gratis fragt: Ja
  • Urmærke: Citizen
  • Kategori: Citizen
  • Returret: 90 dage
  • Beskrivelse: Uret fra Citizen er elegant og i farverne guld og sort. Uret har en sort urskive og har visere og tal i kontrastfarver, så det er let at se hvad klokken er. Uret kommer med en sort rem og er både robust og elegant.

Ure til alt

Du kan få et ur til stort set alt, hvad du skal bruge det til. Om det er til svømning, dykning, trekking, til fint brug hvor dresscode er galla og til alm. hverdagsbrug, hvor dit ure skal kunne tåle at blive brugt. I den prismæssigt mere fornuftige del af urmarkedet, finder vi typisk quartsure, der drives af batteri – nogle lades op med din arms bevægelser gennem dagen og andre skal have skiftet batteri, når uret løber tør for strøm. Quartsure har den fordel, at de er mere præcise og ikke kræver service som mekaniske ure kan gøre. Til almindeligt brug, for os almindelige mennesker, så er et quartzur det bedste valg – både når man kigger på prisen og på præcisionen.

Køb AW1523-01E Citizen Eco-Drive Herreur fra Citizen til kun kr. 1649.00 i dag, så leveres det direkte til din adresse. Husk du får gratis fragt, når du køber AW1523-01E Citizen Eco-Drive Herreur.

Dykkerure

Et dykkerur kan være alt fra et almindeligt ur, der kan tåle at komme ned på 30-40 meters dybde og har en drejelig krans, så man hurtigt kan sætte “toppen” af kransen ud for minutviseren – så kan man altid følge med i, hvor lang tid der er gået, siden man flyttede på kransen og dermed hvor lang tid dykket har varet. Nogle dykkerure har flere avancerede funktioner, hvor du både kan se dybden, temperaturen på vandet og hvor lang tid, du kan være på den givne dybde, uden du skal lave ekstra sikkerhedsstop på vej op fra dit dyk. Hvis dykkeruret ikke har en gummirem, men i stedet lænke, så vil der ofte være en mulighed for hurtigt at få lidt ekstra længde på urlænken, så der er plads til en våddragt under urlænken.

Radiostyrede ure

Ja, den er god nok – du kan få et radiostyret ur. Det er dog ikke som med en radiostyret bil, men det er derimod tiden der automatisk indstilles på uret. Der udsendes et signal fra høje tårne rundt om i verden, og det kan uret opfange og justere sig selv, så det altid passer. Her i Danmark er det et højt tårn i Tyskland, som leverer signalet, der får vores ure til at stille sig selv korrekt.

AW1523-01E Citizen Eco-Drive Herreur kan du få sendt direkte til dig. Det koster kun kr. 1649.00, og du får gratis fragt, når du bestiller.

Piloture

I gamle dag skulle piloterne have armbåndsure med store og tydelige urskiver, da flyverne rystede så meget, det kunne være svært at aflæse tiden på et lille armbåndsur. Derfor har de traditionelle piloture store urskiver og er lette af aflæse. På samme måde som med dykkerure, kan nogle piloture have flere avancerede funktioner – nogle af dem kan du bruge til at beregne distance, hastighed og brændstofforbrug. Det er nok ikke noget, du komme til at bruge i din hverdag, men mange er forståeligt nok fascinerede af piloturene – både med baggrund i deres design mens også i særdeleshed piloturenes historie.