Vælg en side

0552DW Daniel Wellington Grace Glasgow Unisex Ur

DKK 1.199,00

Trendy unisex ur med udskiftelig nylonrem, denne udgave er med hvid og blåfarvet rem, som er meget holdbar. … læs mere her

Varenummer (SKU): 7350068241642 Varekategorier: , Tag:

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af 0552DW Daniel Wellington Grace Glasgow Unisex Ur her:
0552DW Daniel Wellington Grace Glasgow Unisex Ur

Mange leder efter den billigste 0552DW Daniel Wellington Grace Glasgow Unisex Ur på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på 0552DW Daniel Wellington Grace Glasgow Unisex Ur her: billigste 0552DW Daniel Wellington Grace Glasgow Unisex Ur

Produktfakta

  • Varenavn: 0552DW Daniel Wellington Grace Glasgow Unisex Ur
  • Pris: DKK 1199.00
  • Gratis fragt: Ja
  • Urmærke: Daniel Wellington
  • Kategori: Daniel Wellington
  • Returret: 90 dage
  • Beskrivelse: Trendy unisex ur med udskiftelig nylonrem, denne udgave er med hvid og blåfarvet rem, som er meget holdbar.

Ure til alt

Du kan få et ur til stort set alt, hvad du skal bruge det til. Om det er til svømning, dykning, trekking, til fint brug hvor dresscode er galla og til alm. hverdagsbrug, hvor dit ure skal kunne tåle at blive brugt. I den prismæssigt mere fornuftige del af urmarkedet, finder vi typisk quartsure, der drives af batteri – nogle lades op med din arms bevægelser gennem dagen og andre skal have skiftet batteri, når uret løber tør for strøm. Quartsure har den fordel, at de er mere præcise og ikke kræver service som mekaniske ure kan gøre. Til almindeligt brug, for os almindelige mennesker, så er et quartzur det bedste valg – både når man kigger på prisen og på præcisionen.

Køb 0552DW Daniel Wellington Grace Glasgow Unisex Ur fra Daniel Wellington til kun kr. 1199.00 i dag, så leveres det direkte til din adresse. Husk du får gratis fragt, når du køber 0552DW Daniel Wellington Grace Glasgow Unisex Ur.

Dykkerure

Et dykkerur kan være alt fra et almindeligt ur, der kan tåle at komme ned på 30-40 meters dybde og har en drejelig krans, så man hurtigt kan sætte “toppen” af kransen ud for minutviseren – så kan man altid følge med i, hvor lang tid der er gået, siden man flyttede på kransen og dermed hvor lang tid dykket har varet. Nogle dykkerure har flere avancerede funktioner, hvor du både kan se dybden, temperaturen på vandet og hvor lang tid, du kan være på den givne dybde, uden du skal lave ekstra sikkerhedsstop på vej op fra dit dyk. Hvis dykkeruret ikke har en gummirem, men i stedet lænke, så vil der ofte være en mulighed for hurtigt at få lidt ekstra længde på urlænken, så der er plads til en våddragt under urlænken.

Radiostyrede ure

Ja, den er god nok – du kan få et radiostyret ur. Det er dog ikke som med en radiostyret bil, men det er derimod tiden der automatisk indstilles på uret. Der udsendes et signal fra høje tårne rundt om i verden, og det kan uret opfange og justere sig selv, så det altid passer. Her i Danmark er det et højt tårn i Tyskland, som leverer signalet, der får vores ure til at stille sig selv korrekt.

0552DW Daniel Wellington Grace Glasgow Unisex Ur kan du få sendt direkte til dig. Det koster kun kr. 1199.00, og du får gratis fragt, når du bestiller.

Piloture

I gamle dag skulle piloterne have armbåndsure med store og tydelige urskiver, da flyverne rystede så meget, det kunne være svært at aflæse tiden på et lille armbåndsur. Derfor har de traditionelle piloture store urskiver og er lette af aflæse. På samme måde som med dykkerure, kan nogle piloture have flere avancerede funktioner – nogle af dem kan du bruge til at beregne distance, hastighed og brændstofforbrug. Det er nok ikke noget, du komme til at bruge i din hverdag, men mange er forståeligt nok fascinerede af piloturene – både med baggrund i deres design mens også i særdeleshed piloturenes historie.